Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7284
Title: | Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном |
Other Titles: | Разработка рецептуры вареных колбас с кунжутной мукой Development of boiled sausages with sesame flour |
Authors: | Цигура, Вікторія Вікторівна Шубіна, Євгенія Андріївна Цигура, Виктория Викторовна Шубина, Евгения Андреевна Tsyhura, Viktоriia Shubina, Yevheniia |
Keywords: | кунжутне борошно ковбасні вироби кунжутная мука колбасные изделия sesame flour sausage |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Цигура В. В. Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 15 травня 2019 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Тези у 2-х ч. - Ч. 1. - С.130-132 |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в технології варених ковбас. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в технологии вареных колбас. |
Description: | The work is devoted to the study of the use of sesame flour in the technology of cooked sausages. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Розробка рецептури.pdf | 189,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.