Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Title: Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас
Other Titles: Использование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасы
The use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technology
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Крижська, Тетяна Анатоліївна
Єршов, Олександр Вадимович
Цигура, Виктория Викторовна
Крижськая, Татьяна Анатольевна
Ершов, Александр Вадимович
Tsyhura, Viktоriia
Kryzhska, Tatyana
Ershov, Alexander
Keywords: білковий стабілізатор
ковбасні вироби
белковый стабилизатор
колбасные изделия
protein stabilizer
sausage
Issue Date: 2019
Publisher: Крок
Citation: Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109
Abstract: Робота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры.
Description: The paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.