Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7285
Title: | Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас |
Other Titles: | Использование белкового стабилизатора из подкопченной свиной шкуры в технологии вареной колбасы The use of protein stabilizer with smoked pig skin in boiled sausage technology |
Authors: | Цигура, Вікторія Вікторівна Крижська, Тетяна Анатоліївна Єршов, Олександр Вадимович Цигура, Виктория Викторовна Крижськая, Татьяна Анатольевна Ершов, Александр Вадимович Tsyhura, Viktоriia Kryzhska, Tatyana Ershov, Alexander |
Keywords: | білковий стабілізатор ковбасні вироби белковый стабилизатор колбасные изделия protein stabilizer sausage |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Крок |
Citation: | Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора із підкопченої свинячої шкіри в технології варених ковбас [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Т. А. Крижська, О. В. Єршов // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., (м. Тернопіль, 30 травня 2019 р.). - Тернопіль : Крок, 2019. - С.107-109 |
Abstract: | Робота присвячена дослідженню використання в м’ясній промисловості білкового стабілізатора з підкопченої свинячої шкіри. Работа посвящена исследованию использования в мясной промышленности белкового стабилизатора с подкопченной свиной шкуры. |
Description: | The paper is devoted to the study of the use of a protein stabilizer from the smoked pig skin in the meat industry. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7285 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Використання білкового стабілізатора.pdf | 292,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.