Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, Марина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Самилык, Марина Михайловна | - |
dc.contributor.author | Samilyk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T10:17:20Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T10:17:20Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самілик М. М. Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик., Ю. В. Расамакіна // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського : науковий журнал. – Сер. "Технічні науки". - 2019. - Т. 30 (69). - № 3. - С. 97-102 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310 | - |
dc.description | The work is devoted to the prospects for using table beet as a supplement to yoghurts. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено дослідженню перспективи використання столового буряка, як добавки до йогуртів. Работа посвящена исследованию перспективы использования столовой свеклы, как добавки к йогуртам. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | столовий буряк | uk_UA |
dc.subject | бурякові цукати | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | столовая свекла | uk_UA |
dc.subject | свекольные цукаты | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | table beet | uk_UA |
dc.subject | beet candied | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів | uk_UA |
dc.title.alternative | Перспективы использования свекловичных цукатов в производстве йогуртов | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of beet candied in the production of yogurts | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Перспективи використання.pdf | 292,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.