Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorСамилык, Марина Михайловна-
dc.contributor.authorSamilyk, Maryna-
dc.date.accessioned2020-02-05T10:17:20Z-
dc.date.available2020-02-05T10:17:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик., Ю. В. Расамакіна // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського : науковий журнал. – Сер. "Технічні науки". - 2019. - Т. 30 (69). - № 3. - С. 97-102uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310-
dc.descriptionThe work is devoted to the prospects for using table beet as a supplement to yoghurts.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено дослідженню перспективи використання столового буряка, як добавки до йогуртів. Работа посвящена исследованию перспективы использования столовой свеклы, как добавки к йогуртам.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectстоловий бурякuk_UA
dc.subjectбурякові цукатиuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectстоловая свеклаuk_UA
dc.subjectсвекольные цукатыuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjecttable beetuk_UA
dc.subjectbeet candieduk_UA
dc.titleПерспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртівuk_UA
dc.title.alternativeПерспективы использования свекловичных цукатов в производстве йогуртовuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of beet candied in the production of yogurtsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Перспективи використання.pdf292,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.