Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Title: Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів
Other Titles: Перспективы использования свекловичных цукатов в производстве йогуртов
Prospects for the use of beet candied in the production of yogurts
Authors: Самілик, Марина Михайлівна
Самилык, Марина Михайловна
Samilyk, Maryna
Keywords: йогурт
столовий буряк
бурякові цукати
йогурт
столовая свекла
свекольные цукаты
yogurt
table beet
beet candied
Issue Date: 2019
Citation: Самілик М. М. Перспективи використання бурякових цукатів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик., Ю. В. Расамакіна // Вчені записки Таврійського національного університету ім. В. І. Вернадського : науковий журнал. – Сер. "Технічні науки". - 2019. - Т. 30 (69). - № 3. - С. 97-102
Abstract: Роботу присвячено дослідженню перспективи використання столового буряка, як добавки до йогуртів. Работа посвящена исследованию перспективы использования столовой свеклы, как добавки к йогуртам.
Description: The work is devoted to the prospects for using table beet as a supplement to yoghurts.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7310
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самілик М. М. Перспективи використання.pdf292,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.