Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7311
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамілик, М. М.-
dc.contributor.authorЦирулик, Р. В.-
dc.contributor.authorСамилык, М. М.-
dc.contributor.authorЦирулик, Р. В.-
dc.contributor.authorSamilyk, M.M.-
dc.contributor.authorTsyrulyk, R. V.-
dc.date.accessioned2020-02-05T10:30:09Z-
dc.date.available2020-02-05T10:30:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Р. В. Цирулик // International scientific and practical conference «Technical sciences : histori, the present time, the future, EU experience»,(Wloclawek, Republic of Poland, September 27-28, 2019). –Wloclawek : Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”, 2019. - P.118-121uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7311-
dc.descriptionThe work is devoted to the creation of functional dairy products.uk_UA
dc.description.abstractРоботу присвячено створенню функціональних кисломолочних продуктів. Работа посвящена созданию функциональных кисломолочных продуктов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherIzdevnieciba “Baltija Pudlishing”uk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectстоловий бурякuk_UA
dc.subjectбурякові цукатиuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectстоловая свеклаuk_UA
dc.subjectсвекольные цукатыuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjecttable beetuk_UA
dc.subjectbeet candieduk_UA
dc.titleСтворення функціональних кисломолочних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeСоздание функциональных кисломолочных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeCreation of functional dairy productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів.pdf157,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.