Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7311
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самілик, М. М. | - |
dc.contributor.author | Цирулик, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Самилык, М. М. | - |
dc.contributor.author | Цирулик, Р. В. | - |
dc.contributor.author | Samilyk, M.M. | - |
dc.contributor.author | Tsyrulyk, R. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T10:30:09Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T10:30:09Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Р. В. Цирулик // International scientific and practical conference «Technical sciences : histori, the present time, the future, EU experience»,(Wloclawek, Republic of Poland, September 27-28, 2019). –Wloclawek : Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”, 2019. - P.118-121 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7311 | - |
dc.description | The work is devoted to the creation of functional dairy products. | uk_UA |
dc.description.abstract | Роботу присвячено створенню функціональних кисломолочних продуктів. Работа посвящена созданию функциональных кисломолочных продуктов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Izdevnieciba “Baltija Pudlishing” | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | столовий буряк | uk_UA |
dc.subject | бурякові цукати | uk_UA |
dc.subject | йогурт | uk_UA |
dc.subject | столовая свекла | uk_UA |
dc.subject | свекольные цукаты | uk_UA |
dc.subject | yogurt | uk_UA |
dc.subject | table beet | uk_UA |
dc.subject | beet candied | uk_UA |
dc.title | Створення функціональних кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Создание функциональных кисломолочных продуктов | uk_UA |
dc.title.alternative | Creation of functional dairy products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів.pdf | 157,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.