Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7311
Title: Створення функціональних кисломолочних продуктів
Other Titles: Создание функциональных кисломолочных продуктов
Creation of functional dairy products
Authors: Самілик, М. М.
Цирулик, Р. В.
Самилык, М. М.
Цирулик, Р. В.
Samilyk, M.M.
Tsyrulyk, R. V.
Keywords: йогурт
столовий буряк
бурякові цукати
йогурт
столовая свекла
свекольные цукаты
yogurt
table beet
beet candied
Issue Date: 2019
Publisher: Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”
Citation: Самілик М. М. Створення функціональних кисломолочних продуктів [Електронний ресурс] / М. М. Самілик, Р. В. Цирулик // International scientific and practical conference «Technical sciences : histori, the present time, the future, EU experience»,(Wloclawek, Republic of Poland, September 27-28, 2019). –Wloclawek : Izdevnieciba “Baltija Pudlishing”, 2019. - P.118-121
Abstract: Роботу присвячено створенню функціональних кисломолочних продуктів. Работа посвящена созданию функциональных кисломолочных продуктов.
Description: The work is devoted to the creation of functional dairy products.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7311
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.