Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯковлєв, Валерій Федорович-
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorЯковлев, Валерий Федорович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorYakovlev, Valery-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2020-02-10T10:21:21Z-
dc.date.available2020-02-10T10:21:21Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯковлєв В. Ф. Використання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Вип. 195 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України», Харків : Національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2018. - С.91-96uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7343-
dc.descriptionThe presented material provides a theoretical substantiation of the basic equations of the parameters of the action of the electromagnetic field on the biological object of plant origin with their biophysical and electrophysical characteristics, the preparation of the theoretical basis for conducting experimental research and the possibility of technical realization of the electro-technological systems for processing agricultural products according to the required parameter.uk_UA
dc.description.abstractВикладений матеріал передбачає теоретичне обгрунтування основних рівнянь зв’язку параметрів дії елек-тромагнітного поля на біологічний об'єкт рослинного походження з його біофізичними та електрофізичними характеристиками, підготовки теоретичної бази проведення експериментальних досліджень і можливості технічної реалізації електротехнологічних систем обробки сільськогосподарської продукції по необхідному параметру. Изложенный материал предполагает теоретическое обоснование основных уравнений связи параметров воздействия электромагнитного поля на биологический объект растительного происхождения с его биофизическими и электрофизическими характеристиками, подготовки теоретической базы проведения экспериментальных исследований и возможности технической реализации электро-технологических систем обработки сельско-хозяйственной продукции по необходимому параметру.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНаціональний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенкаuk_UA
dc.subjectкомбінована сушкаuk_UA
dc.subjectелектроконтактний нагрівuk_UA
dc.subjectнапругаuk_UA
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UA
dc.subjectэлектроконтактный нагревuk_UA
dc.subjectнапряжениеuk_UA
dc.subjectcombined dryinguk_UA
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UA
dc.subjectvoltageuk_UA
dc.titleВикористання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктівuk_UA
dc.title.alternativeИспользование прямого электрического нагрева в технологическом процессе комбинированной сушки фруктовuk_UA
dc.title.alternativeThe use of direct electric heat in a technological process of combined dryinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яковлєв В. Ф. Використання прямого електронагріву.pdf674,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.