Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7343
Title: Використання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктів
Other Titles: Использование прямого электрического нагрева в технологическом процессе комбинированной сушки фруктов
The use of direct electric heat in a technological process of combined drying
Authors: Яковлєв, Валерій Федорович
Савойський, Олександр Юрійович
Яковлев, Валерий Федорович
Савойский, Александр Юрьевич
Yakovlev, Valery
Savoyskiy, Aleksandr
Keywords: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Issue Date: 2018
Publisher: Національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
Citation: Яковлєв В. Ф. Використання прямого електричного нагріву в технологічному процесі комбінованого сушіння фруктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Вип. 195 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України», Харків : Національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, 2018. - С.91-96
Abstract: Викладений матеріал передбачає теоретичне обгрунтування основних рівнянь зв’язку параметрів дії елек-тромагнітного поля на біологічний об'єкт рослинного походження з його біофізичними та електрофізичними характеристиками, підготовки теоретичної бази проведення експериментальних досліджень і можливості технічної реалізації електротехнологічних систем обробки сільськогосподарської продукції по необхідному параметру. Изложенный материал предполагает теоретическое обоснование основных уравнений связи параметров воздействия электромагнитного поля на биологический объект растительного происхождения с его биофизическими и электрофизическими характеристиками, подготовки теоретической базы проведения экспериментальных исследований и возможности технической реализации электро-технологических систем обработки сельско-хозяйственной продукции по необходимому параметру.
Description: The presented material provides a theoretical substantiation of the basic equations of the parameters of the action of the electromagnetic field on the biological object of plant origin with their biophysical and electrophysical characteristics, the preparation of the theoretical basis for conducting experimental research and the possibility of technical realization of the electro-technological systems for processing agricultural products according to the required parameter.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7343
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.