Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346
Назва: Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів
Інші назви: Способ снижения энергоемкости процесса сушки фруктов
A way to reduce the energy intensity of the fruit drying process
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoyskiy, Aleksandr
Ключові слова: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Дата публікації: 2018
Видавництво: ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні моделі розвитку агропромислового виробництва : виклики та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, ( м. Глухів, 27 вересня 2018 р.). – Глухів : ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ, 2018
Короткий огляд (реферат): В роботі запропоновано метод зниження енергоємності процесу сушіння шляхом використання комбінованого методу. В работе предложен метод снижения энергоемкости процесса сушки путем использования комбинированного метода.
Опис: In the work the method of reducing the energy intensity of the drying process is proposed using the combined method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності.pdf487,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.