Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346
Назва: | Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів |
Інші назви: | Способ снижения энергоемкости процесса сушки фруктов A way to reduce the energy intensity of the fruit drying process |
Автори: | Савойський, Олександр Юрійович Савойский, Александр Юрьевич Savoyskiy, Aleksandr |
Ключові слова: | комбінована сушка електроконтактний нагрів напруга комбинированная сушка электроконтактный нагрев напряжение combined drying electrocontact heating voltage |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ |
Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні моделі розвитку агропромислового виробництва : виклики та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, ( м. Глухів, 27 вересня 2018 р.). – Глухів : ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ, 2018 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі запропоновано метод зниження енергоємності процесу сушіння шляхом використання комбінованого методу. В работе предложен метод снижения энергоемкости процесса сушки путем использования комбинированного метода. |
Опис: | In the work the method of reducing the energy intensity of the drying process is proposed using the combined method. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності.pdf | 487,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.