Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346
Title: Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів
Other Titles: Способ снижения энергоемкости процесса сушки фруктов
A way to reduce the energy intensity of the fruit drying process
Authors: Савойський, Олександр Юрійович
Савойский, Александр Юрьевич
Savoyskiy, Aleksandr
Keywords: комбінована сушка
електроконтактний нагрів
напруга
комбинированная сушка
электроконтактный нагрев
напряжение
combined drying
electrocontact heating
voltage
Issue Date: 2018
Publisher: ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ
Citation: Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності процесу сушіння фруктів [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні моделі розвитку агропромислового виробництва : виклики та перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, ( м. Глухів, 27 вересня 2018 р.). – Глухів : ГАТІ ім. С.А. Ковпака СНАУ, 2018
Abstract: В роботі запропоновано метод зниження енергоємності процесу сушіння шляхом використання комбінованого методу. В работе предложен метод снижения энергоемкости процесса сушки путем использования комбинированного метода.
Description: In the work the method of reducing the energy intensity of the drying process is proposed using the combined method.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7346
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Савойський О. Ю. Спосіб зниження енергоємності.pdf487,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.