Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7370
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолбоносова, Р. В.-
dc.contributor.authorГузь, О. И.-
dc.contributor.authorДолбоносова, Р. В.-
dc.contributor.authorГузь, О. І.-
dc.contributor.authorDolbonosova, R. V.-
dc.contributor.authorGuz, O. I.-
dc.date.accessioned2020-02-12T07:43:56Z-
dc.date.available2020-02-12T07:43:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДолбаносова Р. В. Определение содержания белка, жира и мочевины в молоке в разные периоды лактации [Электронный ресурс] / Р. В. Долбаносова, О. И. Гузь // Международная научно-практическая конференция, посвященная 85-летию биотехнологического факультета, «Проблемы и перспективы развития животноводства», (Витебск, 31 октября - 2 ноября 2018 г.). – Витебск : ВГАВМ, 2018. - С. 122-123.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7370-
dc.descriptionAt present, the requirements of milk processing enterprises to the quality of milk, namely the content of fat, protein and urea, have increased in Ukraine. As you know, these indicators are significantly influenced by the maintenance and feeding of animals in different lactation period. Metabolic disorders and the occurrence of such diseases as acidosis, ketosis, impaired mineral metabolism, mastitis lead to significant changes in these indicators.uk_UA
dc.description.abstractВ настоящее время в Украине возросли требования молокоперерабатывающих предприятий к качеству молока, а именно содержанию жира, белка и мочевины. Как известно на эти показатели существенно влияют содержание и кормление животных в разный лактационный период. Нарушение обмена веществ и возникновение таких заболеваний как ацидоз, кетоз, нарушение минерального обмена, маститы приводят к значительным изменениям этих показателей. В даний час в Україні зросли вимоги молокопереробних підприємств до якості молока, а саме вмістом жиру, білка і сечовини. Як відомо на ці показники істотно впливають утримання і годування тварин в різний лактаційний період. Порушення обміну речовин і виникнення таких захворювань як ацидоз, кетоз, порушення мінерального обміну, мастити призводять до значних змін цих показників.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВГАВМuk_UA
dc.subjectмочевинаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectпериод лактацииuk_UA
dc.subjectсечовинаuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectперіод лактаціїuk_UA
dc.subjectureauk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectlactationuk_UA
dc.titleОпределение содержания белка, жира и мочевины в молоке в разные периоды лактацииuk_UA
dc.title.alternativeВизначення змісту белка, жира і сечовини в молоці в різні період лактаціїuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of the content of protein, fat and urea in milk in different periods of lactationuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Определения содержания белка, жира...pdf130,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.