Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7476
Title: | Вибір споживачів та підходи до його оцінки |
Other Titles: | Выбор потребителей и подходы к его оценке Choice of consumers and approaches to its evaluation |
Authors: | Муштай, Валентина Анатоліївна Муштай, Валентина Анатолиевна Mushtai, Valentina |
Keywords: | потреба правила прийняття рішень емоційна реакція потребность правила принятия решений эмоциональная реакция necessity rules of decision making emotional reaction |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | РДГУ |
Citation: | Муштай В.А. Вибір споживачів та підходи до його оцінки [Електронний ресурс] / В. А. Муштай // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг : міжнародна науково-практична конференція, ( м. Рівне, 15-16 грудня 2017 р.). – Рівне : РДГУ, 2017. – С. 87-90 |
Abstract: | Сучасні реалії ринку все більш переконливо свідчать , що для стабільного успіху на ринку потрібно впливати на споживача, вмовляти людину не просто купити товар, але й змусити купляти його й в подальшому, т. б. перетворити потенційного споживача в постійного клієнта компанії. Современные реалии рынка все более убедительно свидетельствуют, что для стабильного успеха на рынке нужно воздействовать на потребителя, уговаривать человека не просто купить товар, но и заставить покупать его и в дальнейшем, т. е. превратить потенциального потребителя в постоянного клиента компании. |
Description: | Modern market realities are increasingly convincing that for a stable success in the market it is necessary to influence the consumer, to persuade a person not only to buy goods, but also to force him to buy it in the future, i.e. turn a potential customer into a regular customer of the company. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7476 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Муштай В.А. Вибір споживачів.pdf | 388,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.