Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Рожкова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Rozhkova, L. G. | - |
dc.contributor.author | Radchuk, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-25T13:05:48Z | - |
dc.date.available | 2020-02-25T13:05:48Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Рожкова Л. Г. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Г. Рожкова, О. В. Радчук // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. – С. 53. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495 | - |
dc.description | The paper discusses the use of pinch analysis, which will make it possible to save thermal energy through the use of secondary thermal resources. Pinch analysis or integration of processes is called the method of minimizing energy consumption in the process of virobnitstva. The application of the pinch method at the enterprises of the food industry of Ukraine has great prospects, since many thermal resources are used in the process of preparing and preserving most foods. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі розглянуті питання впровадження аналізу пінча, що дасть можливість зекономити теплову енергію шляхом використання вторинних теплових ресурсів . Пінч-аналізом або інтеграцією процесів називають метод мінімізації енергоспоживання у процесі виробництва. Застосування метода Пінча на підприємствах харчової галузі України має великі перспективи, оскільки в процесі приготування та зберігання більшості продуктів харчування використовується багато теплових ресурсів. В работе рассмотрены вопросы применения анализа пинча, что даст возможность экономить тепловую энергию путем использования вторичных теплових ресурсов. Пинч-анализом или интеграциею процесов називают метод минимизации энергопотребления в процессе виробництва. Применение метода пинча на предприятиях пищевой отрасли Украины имеет большие перспективы, поскольку в процессе приготовления и сохранения большинства пищевых продуктов используется много тепловых ресурсов. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.subject | аналіз пінча | uk_UA |
dc.subject | теплові ресурси | uk_UA |
dc.subject | інтеграція процесів | uk_UA |
dc.subject | анализ пинча | uk_UA |
dc.subject | тепловые ресурсы | uk_UA |
dc.subject | интеграция процессов | uk_UA |
dc.subject | pinch analysis | uk_UA |
dc.subject | thermal resources | uk_UA |
dc.subject | integration of processes | uk_UA |
dc.title | Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості | uk_UA |
dc.title.alternative | Пути уменьшения энергозатрат в производствах пищевой промышленности | uk_UA |
dc.title.alternative | Ways of reduction of energy consumptions are in the productions of food industry | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.