Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorРожкова, Л. Г.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorRozhkova, L. G.-
dc.contributor.authorRadchuk, O. V.-
dc.date.accessioned2020-02-25T13:05:48Z-
dc.date.available2020-02-25T13:05:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРожкова Л. Г. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Г. Рожкова, О. В. Радчук // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. – С. 53.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495-
dc.descriptionThe paper discusses the use of pinch analysis, which will make it possible to save thermal energy through the use of secondary thermal resources. Pinch analysis or integration of processes is called the method of minimizing energy consumption in the process of virobnitstva. The application of the pinch method at the enterprises of the food industry of Ukraine has great prospects, since many thermal resources are used in the process of preparing and preserving most foods.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі розглянуті питання впровадження аналізу пінча, що дасть можливість зекономити теплову енергію шляхом використання вторинних теплових ресурсів . Пінч-аналізом або інтеграцією процесів називають метод мінімізації енергоспоживання у процесі виробництва. Застосування метода Пінча на підприємствах харчової галузі України має великі перспективи, оскільки в процесі приготування та зберігання більшості продуктів харчування використовується багато теплових ресурсів. В работе рассмотрены вопросы применения анализа пинча, что даст возможность экономить тепловую энергию путем использования вторичных теплових ресурсов. Пинч-анализом или интеграциею процесов називают метод минимизации энергопотребления в процессе виробництва. Применение метода пинча на предприятиях пищевой отрасли Украины имеет большие перспективы, поскольку в процессе приготовления и сохранения большинства пищевых продуктов используется много тепловых ресурсов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.subjectаналіз пінчаuk_UA
dc.subjectтеплові ресурсиuk_UA
dc.subjectінтеграція процесівuk_UA
dc.subjectанализ пинчаuk_UA
dc.subjectтепловые ресурсыuk_UA
dc.subjectинтеграция процессовuk_UA
dc.subjectpinch analysisuk_UA
dc.subjectthermal resourcesuk_UA
dc.subjectintegration of processesuk_UA
dc.titleШляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловостіuk_UA
dc.title.alternativeПути уменьшения энергозатрат в производствах пищевой промышленностиuk_UA
dc.title.alternativeWays of reduction of energy consumptions are in the productions of food industryuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf187,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.