Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495
Назва: Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості
Інші назви: Пути уменьшения энергозатрат в производствах пищевой промышленности
Ways of reduction of energy consumptions are in the productions of food industry
Автори: Рожкова, Л. Г.
Радчук, О. В.
Рожкова, Л. Г.
Радчук, О. В.
Rozhkova, L. G.
Radchuk, O. V.
Ключові слова: аналіз пінча
теплові ресурси
інтеграція процесів
анализ пинча
тепловые ресурсы
интеграция процессов
pinch analysis
thermal resources
integration of processes
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Рожкова Л. Г. Шляхи зменшення енергозатрат в виробництвах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Л. Г. Рожкова, О. В. Радчук // XV Міжнародний форум молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка у XXI сторіччі», (Харків, 4-5 квітня 2019 р.). – Харків : ХНТУСГ, 2019. – С. 53.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуті питання впровадження аналізу пінча, що дасть можливість зекономити теплову енергію шляхом використання вторинних теплових ресурсів . Пінч-аналізом або інтеграцією процесів називають метод мінімізації енергоспоживання у процесі виробництва. Застосування метода Пінча на підприємствах харчової галузі України має великі перспективи, оскільки в процесі приготування та зберігання більшості продуктів харчування використовується багато теплових ресурсів. В работе рассмотрены вопросы применения анализа пинча, что даст возможность экономить тепловую энергию путем использования вторичных теплових ресурсов. Пинч-анализом или интеграциею процесов називают метод минимизации энергопотребления в процессе виробництва. Применение метода пинча на предприятиях пищевой отрасли Украины имеет большие перспективы, поскольку в процессе приготовления и сохранения большинства пищевых продуктов используется много тепловых ресурсов.
Опис: The paper discusses the use of pinch analysis, which will make it possible to save thermal energy through the use of secondary thermal resources. Pinch analysis or integration of processes is called the method of minimizing energy consumption in the process of virobnitstva. The application of the pinch method at the enterprises of the food industry of Ukraine has great prospects, since many thermal resources are used in the process of preparing and preserving most foods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7495
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf187,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.