Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7564
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorZahorulko, A.-
dc.contributor.authorZahorulko, A.-
dc.contributor.authorYancheva, M.-
dc.contributor.authorSerik, M.-
dc.contributor.authorSabadash, S.-
dc.contributor.authorSavchenko-Pererva, M.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А.-
dc.contributor.authorЯнчева, М.-
dc.contributor.authorСерик, М.-
dc.contributor.authorСабадаш, С.-
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А.-
dc.contributor.authorЯнчева, М.-
dc.contributor.authorСерик, М.-
dc.contributor.authorСабадаш, С.-
dc.contributor.authorСавченко-Перерва, М.-
dc.date.accessioned2020-03-05T11:45:44Z-
dc.date.available2020-03-05T11:45:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationDevelopment of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zahorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – Kharkiv, 2019. – Vol. 11 (97). – P. 17-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7564-
dc.descriptionВ работе рассмотрены ежедневно растущий спрос на мясные продукты с оригиналом вкусовые свойства вызывают необходимость улучшения переработки мясного сырья материала. Это касается не только технологии приготовления сырье, например ее предварительном заключении на разных маринадах и специи. Это оборудование для производства без кожи мясных продуктов, имеет большое значение.uk_UA
dc.description.abstractThe daily increasing demand for meat products with original taste properties causes the need to improve processing of meat raw material. This applies not only to the technology of preparation of raw material, for example its preliminary keeping in various mari¬nades and spices. It is the equipment for manufacturing crust-free meat products that is of great importance. В роботі розглянуто щоденно зростаючий попит на м'ясні продукти з оригіналом смакові властивості викликають необхідність поліпшення переробки м'ясної сировини матеріалу. Це стосується не тільки технології приготування сировину, наприклад її попереднє утримання на різних маринадах і спеції. Це обладнання для виробництва без шкіри м'ясних продуктів, що має велике значення.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectаpparatusuk_UA
dc.subjectlow-temperate processinguk_UA
dc.subjectIR-radiationuk_UA
dc.subjectапаратиuk_UA
dc.subjectнизкотемпературна обробкаuk_UA
dc.subjectІЧ-випромінюванняuk_UA
dc.subjectаппаратыuk_UA
dc.subjectнизкотемпературная обработкаuk_UA
dc.subjectИК-излучениеuk_UA
dc.titleDevelopment of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiationuk_UA
dc.title.alternativeРозробка апарату для низькотемпературної обробки м'ясних кулінарних виробів за допомогою ІЧ-випромінюванняuk_UA
dc.title.alternativeРазработка аппарата для низкотемпературной обработки мясных кулинарных изделий ИК-излучениемuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf286,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.