Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7564
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zahorulko, A. | - |
dc.contributor.author | Zahorulko, A. | - |
dc.contributor.author | Yancheva, M. | - |
dc.contributor.author | Serik, M. | - |
dc.contributor.author | Sabadash, S. | - |
dc.contributor.author | Savchenko-Pererva, M. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. | - |
dc.contributor.author | Серик, М. | - |
dc.contributor.author | Сабадаш, С. | - |
dc.contributor.author | Савченко-Перерва, М. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. | - |
dc.contributor.author | Янчева, М. | - |
dc.contributor.author | Серик, М. | - |
dc.contributor.author | Сабадаш, С. | - |
dc.contributor.author | Савченко-Перерва, М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-05T11:45:44Z | - |
dc.date.available | 2020-03-05T11:45:44Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zahorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – Kharkiv, 2019. – Vol. 11 (97). – P. 17-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7564 | - |
dc.description | В работе рассмотрены ежедневно растущий спрос на мясные продукты с оригиналом вкусовые свойства вызывают необходимость улучшения переработки мясного сырья материала. Это касается не только технологии приготовления сырье, например ее предварительном заключении на разных маринадах и специи. Это оборудование для производства без кожи мясных продуктов, имеет большое значение. | uk_UA |
dc.description.abstract | The daily increasing demand for meat products with original taste properties causes the need to improve processing of meat raw material. This applies not only to the technology of preparation of raw material, for example its preliminary keeping in various mari¬nades and spices. It is the equipment for manufacturing crust-free meat products that is of great importance. В роботі розглянуто щоденно зростаючий попит на м'ясні продукти з оригіналом смакові властивості викликають необхідність поліпшення переробки м'ясної сировини матеріалу. Це стосується не тільки технології приготування сировину, наприклад її попереднє утримання на різних маринадах і спеції. Це обладнання для виробництва без шкіри м'ясних продуктів, що має велике значення. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | аpparatus | uk_UA |
dc.subject | low-temperate processing | uk_UA |
dc.subject | IR-radiation | uk_UA |
dc.subject | апарати | uk_UA |
dc.subject | низкотемпературна обробка | uk_UA |
dc.subject | ІЧ-випромінювання | uk_UA |
dc.subject | аппараты | uk_UA |
dc.subject | низкотемпературная обработка | uk_UA |
dc.subject | ИК-излучение | uk_UA |
dc.title | Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation | uk_UA |
dc.title.alternative | Розробка апарату для низькотемпературної обробки м'ясних кулінарних виробів за допомогою ІЧ-випромінювання | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка аппарата для низкотемпературной обработки мясных кулинарных изделий ИК-излучением | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 286,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.