Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.date.accessioned2020-03-12T07:46:37Z-
dc.date.available2020-03-12T07:46:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Виготовлення м’ясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 244-245.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585-
dc.descriptionThe purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.uk_UA
dc.description.abstractМетою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectмясомісткі посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectбіологічна цінністьuk_UA
dc.subjectмясосодержащие рубленые полуфабрикатыuk_UA
dc.subjectбиологическая ценностьuk_UA
dc.subjectmeat- containing chopped semi-finished productsuk_UA
dc.subjectbiological valueuk_UA
dc.titleВиготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінностіuk_UA
dc.title.alternativeИзготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов высокой биологической ценностиuk_UA
dc.title.alternativeProduction of meat-containing chopped semi-finished products of high biological valueuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко_1_НУХТ_5_6_11_2019.pdf493,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.