Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585
Назва: Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності
Інші назви: Изготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов высокой биологической ценности
Production of meat-containing chopped semi-finished products of high biological value
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: мясомісткі посічені напівфабрикати
біологічна цінність
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты
биологическая ценность
meat- containing chopped semi-finished products
biological value
Дата публікації: 2019
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Виготовлення м’ясомістких посічених напівфабрикатів високої біологічної цінності [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 244-245.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Опис: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7585
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко_1_НУХТ_5_6_11_2019.pdf493,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.