Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7586
Назва: Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину
Інші назви: Изготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов с экстрактом розмарина
Production of meat-containing chopped semi-finished products with rosemary extract
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Почтарьова, Дарья Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Почтарева, Дарья Владимировна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pochtarova, Daria Vladimirovna
Ключові слова: мясомісткі посічені напівфабрикати
екстракт розмарину
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты
экстракт розмарина
meat- containing chopped semi-finished products
rosemary extract
Дата публікації: 2019
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Виготовлення м'ясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Д. В. Почтарьова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 211-213.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Опис: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7586
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко_2_НУХТ_5_6_11_2019.pdf394,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.