Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7586
Title: Виготовлення мясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину
Other Titles: Изготовление мясосодержащих рубленых полуфабрикатов с экстрактом розмарина
Production of meat-containing chopped semi-finished products with rosemary extract
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Почтарьова, Дарья Володимирівна
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Почтарева, Дарья Владимировна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pochtarova, Daria Vladimirovna
Keywords: мясомісткі посічені напівфабрикати
екстракт розмарину
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты
экстракт розмарина
meat- containing chopped semi-finished products
rosemary extract
Issue Date: 2019
Publisher: НУХТ
Citation: Виготовлення м'ясомістких посічених напівфабрикатів з екстрактом розмарину [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Д. В. Почтарьова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 211-213.
Abstract: Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Description: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7586
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко_2_НУХТ_5_6_11_2019.pdf394,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.