Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588
Назва: | Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качки |
Інші назви: | Функционально-технологические показатели мясосодержащих рубленых полуфабрикатов из мяса утки Functional and technological indices of meat-containing chopped duck semi-finished products |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
Ключові слова: | мясомісткі посічені напівфабрикати функціонально-технологічні показники мясосодержащие рубленые полуфабрикаты функционально-технологические показатели meat- containing chopped semi-finished products f and technological indices |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. Функціонально-технологічні показники м'ясомістких посічених напівфабрикатів з м'яса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 216-218. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов. |
Опис: | The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко_3_НУХТ_5_6_11_2019.pdf | 323,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.