Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588
Назва: Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качки
Інші назви: Функционально-технологические показатели мясосодержащих рубленых полуфабрикатов из мяса утки
Functional and technological indices of meat-containing chopped duck semi-finished products
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Ключові слова: мясомісткі посічені напівфабрикати
функціонально-технологічні показники
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты
функционально-технологические показатели
meat- containing chopped semi-finished products
f and technological indices
Дата публікації: 2019
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Божко Н. В. Функціонально-технологічні показники м'ясомістких посічених напівфабрикатів з м'яса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 216-218.
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Опис: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко_3_НУХТ_5_6_11_2019.pdf323,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.