Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7588
Title: Функціонально-технологічні показники м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’яса качки
Other Titles: Функционально-технологические показатели мясосодержащих рубленых полуфабрикатов из мяса утки
Functional and technological indices of meat-containing chopped duck semi-finished products
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Keywords: мясомісткі посічені напівфабрикати
функціонально-технологічні показники
мясосодержащие рубленые полуфабрикаты
функционально-технологические показатели
meat- containing chopped semi-finished products
f and technological indices
Issue Date: 2019
Publisher: НУХТ
Citation: Божко Н. В. Функціонально-технологічні показники м'ясомістких посічених напівфабрикатів з м'яса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 5-6 листопада 2019 р.). – К. : НУХТ, 2019. – С. 216-218.
Abstract: Метою досліджень було удосконалення рецептури і технології м’ясомістких напівфабрикатів. Целью исследований было усовершенствование рецептуры и технологии мясосодержащих рубленых полуфабрикатов.
Description: The purpose of the research was to improve the formulation and technology of meat-based semi-finished products.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7588
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко_3_НУХТ_5_6_11_2019.pdf323,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.