Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7590
Title: | Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки |
Other Titles: | Оценка качества мясосодерожащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки Quality assessment of meatcontaining semi-finished products with duck meat |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
Keywords: | м'ясо качки м'ясо птиці мясо утки мясо птицы duck meat poultry meat |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького |
Citation: | Божко Н. В. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – Сер. «Харчові технології». – Львів, 2019. – Т. 21, № 92. – С. 8-13. – Режим доступу: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202. – Заголовок з екрану. |
Abstract: | Метою нашої роботи було обґрунтування доцільності виробництва м'ясомістких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом механічного обвалювання індика, розширення асортименту м’ясної продукції з одночасним підвищенням біологічної цінності. Целью нашей работы было обоснование целесообразности производства рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом механической обвалки индюка, расширение ассортимента мясной продукции с одновременным повышением биологической ценности. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7590 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гжицького.pdf | 953,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.