Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7590
Title: Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки
Other Titles: Оценка качества мясосодерожащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки
Quality assessment of meatcontaining semi-finished products with duck meat
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Тищенко, Василий Иванович
Пасичный, Василий Николаевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Keywords: м'ясо качки
м'ясо птиці
мясо утки
мясо птицы
duck meat
poultry meat
Issue Date: 2019
Publisher: ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
Citation: Божко Н. В. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. – Сер. «Харчові технології». – Львів, 2019. – Т. 21, № 92. – С. 8-13. – Режим доступу: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202. – Заголовок з екрану.
Abstract: Метою нашої роботи було обґрунтування доцільності виробництва м'ясомістких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом механічного обвалювання індика, розширення асортименту м’ясної продукції з одночасним підвищенням біологічної цінності. Целью нашей работы было обоснование целесообразности производства рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом механической обвалки индюка, расширение ассортимента мясной продукции с одновременным повышением биологической ценности.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7590
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гжицького.pdf953,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.