Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorSvyatnenko, Roman Serhiyovych-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorСвятненко, Роман Сергійович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorСвятненко Роман, Сергеевич-
dc.date.accessioned2020-03-12T13:49:14Z-
dc.date.available2020-03-12T13:49:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationEffectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, V. Tischenko, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 522-532.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592-
dc.descriptionЦелью нашей работы был анализ эффективности применения экстрактов розмарина и клюквы в технологии комбинированных мьясомистких хлебов с мясом пресноводной рыбы, которое отличается высоким содержанием полиненасыщенных жирных кислот.uk_UA
dc.description.abstractThe aim of this study was to analyze the effectiveness of rosemary and cranberry extracts in the technology of combined meatcontaining breads with freshwater fish and a high content of polyunsaturated fatty acids. Метою нашої роботи був аналіз ефективності застосування екстрактів розмарину та журавлини в технології комбінованих м’ясомістких хлібів із м’ясом прісноводної риби, яке відрізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectantioxidantuk_UA
dc.subjectrosemary extractuk_UA
dc.subjectcranberry extractuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectекстракт розмаринуuk_UA
dc.subjectекстракт журавлиниuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectэкстракт розмаринаuk_UA
dc.subjectэкстракт клюквыuk_UA
dc.titleThe effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breadsuk_UA
dc.title.alternativeЕфективність натуральних рослинних екстрактів у технології комбінованих м’ясомістких хлібівuk_UA
dc.title.alternativeЭффективность натуральных растительных экстрактов в технологии комбинированных мясосодержащих хлебовuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf487,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.