Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7592
Title: | The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads |
Other Titles: | Ефективність натуральних рослинних екстрактів у технології комбінованих м’ясомістких хлібів Эффективность натуральных растительных экстрактов в технологии комбинированных мясосодержащих хлебов |
Authors: | Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichnyi, Vasil Mikolaovich Tischenko, Vasyl Ivanovich Svyatnenko, Roman Serhiyovych Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Святненко, Роман Сергійович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Святненко Роман, Сергеевич |
Keywords: | antioxidant rosemary extract cranberry extract антиоксидант екстракт розмарину екстракт журавлини антиоксидант экстракт розмарина экстракт клюквы |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, V. Tischenko, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 522-532. |
Abstract: | The aim of this study was to analyze the effectiveness of rosemary and cranberry extracts in the technology of combined meatcontaining breads with freshwater fish and a high content of polyunsaturated fatty acids. Метою нашої роботи був аналіз ефективності застосування екстрактів розмарину та журавлини в технології комбінованих м’ясомістких хлібів із м’ясом прісноводної риби, яке відрізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот. |
Description: | Целью нашей работы был анализ эффективности применения экстрактов розмарина и клюквы в технологии комбинированных мьясомистких хлебов с мясом пресноводной рыбы, которое отличается высоким содержанием полиненасыщенных жирных кислот. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.