Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592
Title: The effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads
Other Titles: Ефективність натуральних рослинних екстрактів у технології комбінованих м’ясомістких хлібів
Эффективность натуральных растительных экстрактов в технологии комбинированных мясосодержащих хлебов
Authors: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Svyatnenko, Roman Serhiyovych
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Святненко, Роман Сергійович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Святненко Роман, Сергеевич
Keywords: antioxidant
rosemary extract
cranberry extract
антиоксидант
екстракт розмарину
екстракт журавлини
антиоксидант
экстракт розмарина
экстракт клюквы
Issue Date: 2019
Citation: Effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, V. Tischenko, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. – 2019. – Vol. 8, Issue 3. – P. 522-532.
Abstract: The aim of this study was to analyze the effectiveness of rosemary and cranberry extracts in the technology of combined meatcontaining breads with freshwater fish and a high content of polyunsaturated fatty acids. Метою нашої роботи був аналіз ефективності застосування екстрактів розмарину та журавлини в технології комбінованих м’ясомістких хлібів із м’ясом прісноводної риби, яке відрізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот.
Description: Целью нашей работы был анализ эффективности применения экстрактов розмарина и клюквы в технологии комбинированных мьясомистких хлебов с мясом пресноводной рыбы, которое отличается высоким содержанием полиненасыщенных жирных кислот.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7592
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf487,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.