Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7610
Title: | М'ясовмісний хліб «Єлизаветинський» |
Other Titles: | Мясосодержащий хлеб «Елизаветинский» Meat-containing bread "Elizabethian" |
Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Попова, Єлизавета Сергіївна Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Попова, Eлизавета Cергеевна Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasily Mikolaiovich Tischenko, Vasily Ivanovich Popova, Elisaveta Sergiivna |
Keywords: | м'ясо качки м 'ясовмісний хліб мясо утки мясо-содержащий хлеб duck meat meat-containing bread |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) |
Citation: | М'ясовмісний хліб "Єлизаветинський" [Електронний ресурс] : патент 121254 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Є. С. Попова ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 03072 ; заявл. 26.03.2018 ; опубл. 27.04.2020 , Бюл. № 8. |
Abstract: | Винахід стосується м'ясовмісного хліба, який містить шпик боковий, борошно пшеничне, м'ясо качки мускусної, фарш товстолобика, суху молочну сироватку, препарат Апроред, клітковину рослинну Фібра 110, меланж сухий. Изобретение касается мясосодержащего хлеба, который содержит шпик боковой, мука пшеничная, мясо утки мускусной, фарш толстолобика, сухую молочную сыворотку, препарат Апроред, клетчатку растительную Фибра 110, меланж сухой. |
Description: | The invention relates to meat-containing bread, which contains lard side, wheat flour, musk duck meat, minced silver carp, whey powder, the drug Aprored, vegetable fiber Fibra 110, dry melange. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7610 |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Винахід_Хліб_Єлізаветинський.pdf | 176,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.