Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7612Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - | 
| dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - | 
| dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - | 
| dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - | 
| dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - | 
| dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - | 
| dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - | 
| dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - | 
| dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich | - | 
| dc.date.accessioned | 2020-06-09T13:24:22Z | - | 
| dc.date.available | 2020-06-09T13:24:22Z | - | 
| dc.date.issued | 2020 | - | 
| dc.identifier.citation | Божко Н. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Божко, В. Тіщенко, В. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Том 26, № 1. – С. 134-141. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202 . – Заголовок з екрану. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612 | - | 
| dc.description | The purpose of the study was to develop a formulation of a new type of meat-containing chopped semi-finished products by optimizing the traditional formulation by combining waterfowl meat and freshwater aquaculture, to analyse the consumer and biological value of the obtained products. | uk_UA | 
| dc.description.abstract | У статті розроблено рецептуру нового типу м’ясомістких посічених напівфабрикатів шляхом оптимізації традиційної рецептури поєднанням м’яса водоплавних птахів і прісноводних аквакультур, проведено аналіз споживчої та біологічної цінності отриманих продуктів.. В статье разработана рецептура нового типа мясосодержащих рубленых полуфабрикатов путем оптимизации традиционной рецептуры сочетанием мяса водоплавающих птиц и пресноводных аквакультур, проведен анализ потребительской и биологической ценности полученных продуктов. | uk_UA | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.subject | м’ясомісткі посічені напівфабрикати | uk_UA | 
| dc.subject | м'ясо качки | uk_UA | 
| dc.subject | прісноводна риба | uk_UA | 
| dc.subject | мясосоджержащие полуфабрикаты | uk_UA | 
| dc.subject | мясо утки | uk_UA | 
| dc.subject | пресноводная рыба | uk_UA | 
| dc.subject | Meat-containing semi-finished products | uk_UA | 
| dc.subject | Duck meat | uk_UA | 
| dc.subject | Freshwater fish | uk_UA | 
| dc.title | Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів | uk_UA | 
| dc.title.alternative | Исследование потребительской и биологчиеской ценности мясосодержащих рубленых полуфабрикатов | uk_UA | 
| dc.title.alternative | Researching of consumer and biological value of meat-containing semi-finished minced products | uk_UA | 
| dc.type | Other | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Стаття_ТИщенко_НУХТ.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.