Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7612| Title: | Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів | 
| Other Titles: | Исследование потребительской и биологчиеской ценности мясосодержащих рубленых полуфабрикатов Researching of consumer and biological value of meat-containing semi-finished minced products | 
| Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Пасичный, Василий Николаевич Bozhko, Natalia Vladimirovna Tischenko, Vasyl Ivanovich Pasichnyi, Vasyl Mikolaovich | 
| Keywords: | м’ясомісткі посічені напівфабрикати м'ясо качки прісноводна риба мясосоджержащие полуфабрикаты мясо утки пресноводная рыба Meat-containing semi-finished products Duck meat Freshwater fish | 
| Issue Date: | 2020 | 
| Citation: | Божко Н. Дослідження споживчої та біологічної цінності м’ясомістких посічених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Н. Божко, В. Тіщенко, В. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2020. – Том 26, № 1. – С. 134-141. – Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9202 . – Заголовок з екрану. | 
| Abstract: | У статті розроблено рецептуру нового типу м’ясомістких посічених напівфабрикатів шляхом оптимізації традиційної рецептури поєднанням м’яса водоплавних птахів і прісноводних аквакультур, проведено аналіз споживчої та біологічної цінності отриманих продуктів.. В статье разработана рецептура нового типа мясосодержащих рубленых полуфабрикатов путем оптимизации традиционной рецептуры сочетанием мяса водоплавающих птиц и пресноводных аквакультур, проведен анализ потребительской и биологической ценности полученных продуктов. | 
| Description: | The purpose of the study was to develop a formulation of a new type of meat-containing chopped semi-finished products by optimizing the traditional formulation by combining waterfowl meat and freshwater aquaculture, to analyse the consumer and biological value of the obtained products. | 
| URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7612 | 
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Стаття_ТИщенко_НУХТ.pdf | 2,69 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.