Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7692
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХурсенко, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorХурсенко, Светлана Николаевна-
dc.contributor.authorKhursenko, Svetlana-
dc.date.accessioned2020-06-24T10:43:08Z-
dc.date.available2020-06-24T10:43:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationХурсенко С. М. Дослідження сировини й готових сільськогосподарських продуктів сучасними фізичними й фізико-хімічними методами [Електронний ресурс] / С. М. Хурсенко // Матеріали 25-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Технології ХХІ сторіччя», (15-20 вересня 2019 р.). – Суми-Одеса, 2019. – Ч. 1. – C. 59.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7692-
dc.descriptionThe problem of food research, which is a complex analytical task, is considered. It is shown that it is necessary to adapt standard methods to the characteristics of the composition and physico-chemical structure of the product, as well as to take into account the physical state of the test substance. Modern physical and physicochemical research methods (electrochemical, spectral, chromatographic, rheological, etc.) are highlighted that contribute to increasing the reliability of technological control at enterprises and improving the quality of finished products.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто проблему дослідження харчових продуктів, яка є складним аналітичним завданням. Показано, що необхідно пристосовувати стандартні методи до особливостей складу й фізико-хімічної структури продукту, а також враховувати фізичний стан досліджуваної речовини. Висвітлені сучасні фізичні й фізико-хімічні методи дослідження (електрохімічні, спектральні, хроматографічні, реологічні тощо), які сприяють підвищенню надійності технологічного контролю на підприємствах і поліпшенню якості готових продуктів. Рассмотрена проблема исследования пищевых продуктов, которая является сложным аналитическим заданием. Показано, что необходимо приспосабливать стандартные методы к особенностям состава и физико-химической структуры продукта, а также учитывать физическое состояние исследуемого вещества. Освещены современные физические и физико-химические методы исследования (электрохимические, спектральные, хроматографические, реологические и т.д.), способствующие повышению надежности технологического контроля на предприятиях и улучшению качества готовых продуктов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсировина, сільськогосподарські продуктиuk_UA
dc.subjectсучасні фізичні методиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні методиuk_UA
dc.subjectсырьеuk_UA
dc.subjectсельскохозяйственные продуктыuk_UA
dc.subjectсовременные физические методыuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectagricultural productsuk_UA
dc.subjectmodern physical methodsuk_UA
dc.titleДослідження сировини й готових сільськогосподарських продуктів сучасними фізичними й фізико-хімічними методамиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование сырья и готовых сельскохозяйственных продуктов современными физическими и физико-химическими методамиuk_UA
dc.title.alternativeThe study of raw materials and finished agricultural products by modern physical and physico-chemical methodsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза.pdf194,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.