Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorШубіна, Євгенія Андріївна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorШубина, Евгения Андреевна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktоriia-
dc.contributor.authorShubina, Yevheniia-
dc.date.accessioned2020-07-08T08:54:26Z-
dc.date.available2020-07-08T08:54:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press., 2019. – Р. Р. 9-22uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717-
dc.descriptionThis article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry.uk_UA
dc.description.abstractРобота присвячена дослідженню термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном. Работа посвящена исследованию сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherLulu Pressuk_UA
dc.subjectкунжутне борошноuk_UA
dc.subjectБГКПuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectкунжутная мукаuk_UA
dc.subjectБГКПuk_UA
dc.subjectколбасные изделияuk_UA
dc.subjectsesame flouruk_UA
dc.subjectbacteria of the group of E. coliuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.titleДослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошномuk_UA
dc.title.alternativeИсследование сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукойuk_UA
dc.title.alternativeStudying the terms of storage of sausage with sesame flouruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Дослідження термінів.pdf279,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.