Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7717
Title: Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном
Other Titles: Исследование сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой
Studying the terms of storage of sausage with sesame flour
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Шубіна, Євгенія Андріївна
Цигура, Виктория Викторовна
Шубина, Евгения Андреевна
Tsyhura, Viktоriia
Shubina, Yevheniia
Keywords: кунжутне борошно
БГКП
ковбасні вироби
кунжутная мука
БГКП
колбасные изделия
sesame flour
bacteria of the group of E. coli
sausage
Issue Date: 2019
Publisher: Lulu Press
Citation: Цигура В. В. Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press., 2019. – Р. Р. 9-22
Abstract: Робота присвячена дослідженню термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошном. Работа посвящена исследованию сроков хранения вареной колбасы с кунжутной мукой.
Description: This article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7717
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цигура В. В. Дослідження термінів.pdf279,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.