Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7915
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиненко, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorСиненко, Татьяна Павловна-
dc.contributor.authorSynenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2020-08-07T10:16:22Z-
dc.date.available2020-08-07T10:16:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСиненко Т. П. Використання ферментів при виробництві ароматизаторів [Електронний ресурс] / Т. П. Синенко // Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференції, (Суми, 11-15 листопада 2019 р.). – Суми : СНАУ, 2019. – С. 711.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7915-
dc.descriptionIn the production of aromatic products a significant place is occupied by biotechnological processes, which in most cases are enzymatic. The use of proteolytic enzymes (proteases) allows to obtain completely natural flavors based on natural raw materials of plant or animal origin, which are equally safe than other known methods. Also, the use of enzymes is a complete and rational processing of both plant and animal raw materials. Namely, the secondary raw materials of the food industry are suitable for further processing and production of natural flavors based on them.uk_UA
dc.description.abstractПри виробництві ароматичних продуктів значне місце займають біотехнологічні процеси, які в більшості випадків є ферментативними. Використання протеолітичних ферментів (протеаз) дозволяють отримувати цілком натуральні ароматизатори на основі природної сировини рослинного чи тваринного походження, які є порівно безпечними ніж інші відомі способи. Також із застосування ферментів здійснюється повна та раціональна переробка як рослинної, так і тваринної сировини. А саме вторинна сировина харчової промисловості придатна для подальшої переробки та виробництва натуральних ароматизаторів на їх основі. При производстве ароматических продуктов значительное место занимают биотехнологические процессы, которые в большинстве случаев ферментативными. Использование протеолитических ферментов (протеаз) позволяют получать вполне натуральные ароматизаторы на основе природного сырья растительного или животного происхождения, которые являются поровну безопасными чем другие известные способы. Также по применению ферментов осуществляется полная и рациональная переработка как растительного, так и животного сырья. А именно вторичное сырье пищевой промышленности пригодна для дальнейшей переработки и производства натуральных ароматизаторов на их основе.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectароматuk_UA
dc.subjectсмакuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectароматuk_UA
dc.subjectвкусuk_UA
dc.subjectферментыuk_UA
dc.subjectпищевые добавкиuk_UA
dc.subjectaromauk_UA
dc.subjecttasteuk_UA
dc.subjectenzymesuk_UA
dc.titleВикористання ферментів при виробництві ароматизаторівuk_UA
dc.title.alternativeИспользование ферментов при производстве ароматизаторовuk_UA
dc.title.alternativeThe use of enzymes in the production of flavorsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf357,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.