Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/791
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Якуба, Олександр Родіонович | - |
dc.contributor.author | Сабадаш, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Якуба, Александр Родионович | - |
dc.contributor.author | Сабадаш, Сергей Михайлович | - |
dc.contributor.author | Yakub, O. R. | - |
dc.contributor.author | Sabadash, S. M. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-02T14:11:40Z | - |
dc.date.available | 2013-01-02T14:11:40Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості» Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности» Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м’ясопродукти | uk_UK |
dc.subject | процес виготовлення | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | мясопродукты | uk_UK |
dc.subject | процесс изготовления | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.title | Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленности | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2513.doc | 100,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.