Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/791
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯкуба, Олександр Родіонович-
dc.contributor.authorСабадаш, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorЯкуба, Александр Родионович-
dc.contributor.authorСабадаш, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorYakub, O. R.-
dc.contributor.authorSabadash, S. M.-
dc.date.accessioned2013-01-02T14:11:40Z-
dc.date.available2013-01-02T14:11:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНовітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : методичні вказівки щодо виконання лабораторно - практичних занять на тему : «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» для студентів 5 курсу, які навчаються за спеціальністю 8.05170104 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» денної форми навчання рівня магістр / укл.: О. Р. Якуба, С. М. Сабадаш. – Суми: СНАУ, 2012. – 15 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/791-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт на тему: «Вивчення будови і роботи ліній по виробництву ковбасних виробів» з дисципліни «Новітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження в молочній промисловості» Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги студентам під час проведення лабораторно-практичних занять. Містять загальну теоретичну частину, питання для самоперевірки, а також практичну частину. Методические указания к выполнению лабораторно-практических работ на тему: «Изучение строения и работы линий по производству колбасных изделий» по дисциплине «Новейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения в молочной промышленности» Методические указания направлены на оказание методической помощи студентам при проведении лабораторно-практических занятий. Содержат общую теоретическую часть, вопросы для самопроверки, а также практическую часть.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UK
dc.subjectпроцес виготовленняuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectмясопродуктыuk_UK
dc.subjectпроцесс изготовленияuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.titleНовітні технологічні лінії, охорона праці та енергозаощадження на підприємствах м’ясної промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeНовейшие технологические линии, охрана труда и энергосбережения на предприятиях мясной промышленностиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2513.doc100,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.