Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/793
Назва: | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості |
Інші назви: | Технологическое оборудование для мясной промышленности |
Автори: | Радчук, О. В. Кацов, В. М. Радчук, О. В. Кацов, В. Н. Radchuk, O. V. Katsov, V. N. |
Ключові слова: | переробка м'яса м'ясопереробне виробництво переработка мяса мясоперерабатывающее производство |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : "Вивчення обладнання для теплової обробки" для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
Короткий огляд (реферат): | В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/793 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2543.doc | 922 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.