Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГошкодер, С. А.-
dc.contributor.authorГошкодер, С. А.-
dc.contributor.authorHoshkoder, S. A.-
dc.date.accessioned2013-01-03T10:55:12Z-
dc.date.available2013-01-03T10:55:12Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНауково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796-
dc.description.abstractМетодичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UK
dc.subjectсирuk_UK
dc.subjectморозивоuk_UK
dc.subjectвершкове маслоuk_UK
dc.subjectкисломолочные продуктыuk_UK
dc.subjectсырuk_UK
dc.subjectмороженоеuk_UK
dc.subjectсливочное маслоuk_UK
dc.titleНауково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeНаучно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктовuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2549.DOC674,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.