Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/796
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гошкодер, С. А. | - |
dc.contributor.author | Гошкодер, С. А. | - |
dc.contributor.author | Hoshkoder, S. A. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-03T10:55:12Z | - |
dc.date.available | 2013-01-03T10:55:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UK |
dc.subject | сир | uk_UK |
dc.subject | морозиво | uk_UK |
dc.subject | вершкове масло | uk_UK |
dc.subject | кисломолочные продукты | uk_UK |
dc.subject | сыр | uk_UK |
dc.subject | мороженое | uk_UK |
dc.subject | сливочное масло | uk_UK |
dc.title | Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2549.DOC | 674,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.