Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/796
Title: | Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів |
Other Titles: | Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов |
Authors: | Гошкодер, С. А. Гошкодер, С. А. Hoshkoder, S. A. |
Keywords: | кисломолочні продукти сир морозиво вершкове масло кисломолочные продукты сыр мороженое сливочное масло |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с. |
Abstract: | Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.