Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/796
Title: Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів
Other Titles: Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов
Authors: Гошкодер, С. А.
Гошкодер, С. А.
Hoshkoder, S. A.
Keywords: кисломолочні продукти
сир
морозиво
вершкове масло
кисломолочные продукты
сыр
мороженое
сливочное масло
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів 4 курсу з напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" 6.0511701 для денної та заочної форми навчання / укл. С. А. Гошкодер. - Суми : СНАУ, 2012. - 55 с.
Abstract: Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/796
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2549.DOC674,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.