Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7972
Назва: Дослідження величини питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння
Інші назви: Исследование величины удельного электрического сопротивления яблочного сырья в процессе сушки
Investigation of the value of electrical resistivity of apple raw materials during drying
Автори: Савойський, Олександр Юрійович
Сіренко, Віктор Федорович
Яковлєв, Валерій Федорович
Савойский, Александр Юрьевич
Сиренко, Виктор Федорович
Яковлев, Валерий Федорович
Savoyskiy, Aleksandr
Sirenko, Viktor
Yakovlev, Valery
Ключові слова: яблучна сировина
комбіноване сушіння
питомий опір
яблочное сырье
комбинированная сушка
удельное сопротивление
apple raw materials
combined drying
resistivity
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Савойський О. Ю. Дослідження величини питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський, В. Ф. Яковлєв, В. Ф. Сіренко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Сер. «Технічні науки». – Харків : ХНТУСГ, 2019. – Вип. 203. – С. 107-110.
Короткий огляд (реферат): Отримано теоретичні та експериментальні залежності питомого електричного опору яблучної сировини в процесі сушіння при зміні температурних режимів та концентрації сухих розчинених речовин. Получены теоретические и экспериментальные зависимости удельного электрического сопротивления яблочного сырья в процессе сушки при изменении температурных режимов и концентрации сухих растворенных веществ.
Опис: Theoretical and experimental dependences of the unit electrical resistance of apple raw material during drying under changing temperature conditions and the concentration of soluble solids are obtained.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7972
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf330,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.