Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7974
Назва: | Оцінка ефективності використання прямого електричного нагріву в процесі сушіння яблучної сировини |
Інші назви: | Оценка эффективности использования прямого электрического нагрева в процессе сушки яблочного сырья Evaluation of the efficiency of direct electric heating in the process of drying apple raw materials |
Автори: | Савойський, Олександр Юрійович Савойский, Александр Юрьевич Savoyskiy, Aleksandr |
Ключові слова: | яблучна сировина комбіноване сушіння криві сушіння яблочное сырье комбинированные сушки кривые сушки apple raw materials combined drying drying curves |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | МНАУ |
Бібліографічний опис: | Савойський О. Ю. Оцінка ефективності використання прямого електричного нагріву в процесі сушіння яблучної сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Сучасні проблеми землеробської механіки : матеріали ХX Міжнародної наукової конференції, присвяченої 119-й річниці з дня народження академіка Петра Мефодійовича Василенка, (Миколаїв, 17-19 жовтня, 2019 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – С. 195-196. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано ефективність використання прямого електричного нагріву в процесі сушіння яблучної сировини. Проанализирована эффективность использования прямого электрического нагрева в процессе сушки яблочного сырья. |
Опис: | The efficiency of using direct electric heating in the process of drying apple raw materials is analyzed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7974 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 108,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.