Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіренко, Віктор Федорович-
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСиренко, Виктор Федорович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSirenko, Viktor-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2020-08-13T10:17:20Z-
dc.date.available2020-08-13T10:17:20Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСіренко В. Ф. Електроплазмоліз в технології сушіння яблучної сировини [Електронний ресурс] / В. Ф. Сіренко, О. Ю. Савойський // Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», (Умань, 7 квітня 2020 р.). – Умань : УНУС, 2020. – С. 80.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7978-
dc.descriptionThe possibility of using the phenomenon of electroplasmolysis in the technological process of apple drying is analyzed.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано можливість використання явища електроплазмолізу в технологічному процесі сушіння яблук. Проанализирована возможность использования явления електроплазмолизу в технологическом процессе сушки яблок.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectелектроплазмолізuk_UA
dc.subjectелектроконтактний нагрівuk_UA
dc.subjectнапругаuk_UA
dc.subjectелектроплазмолизuk_UA
dc.subjectелектроплазмолизuk_UA
dc.subjectнапряжениеuk_UA
dc.subjectelectroplasmolysisuk_UA
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UA
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UA
dc.titleЕлектроплазмоліз в технології сушіння яблучної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeЕлектроплазмолиз в технологии сушки яблочного сырьяuk_UA
dc.title.alternativeElectroplasmolysis in the technology of drying apple raw materialsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf117,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.