Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7984
Title: | Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи |
Other Titles: | Вміст казеїнових фракцій молочного білка корів української бурої молочної породи The content of casein fractions of milk protein of cows Ukrainian brown dairy breed |
Authors: | Приходько, Николай Федорович Приходько, Микола Федорович Prikhodko, N. F. |
Keywords: | казеиновые фракции технологические свойства селекция казеїнові фракції технологічні властивості селекція casein fractions technological properties selection |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Otsuki Press |
Citation: | Приходько Н. Ф. Содержание казеиновых фракций молочного белка коров украинской бурой молочной породи [Электронный ресурс] / Н. Ф. Приходько // Proceedings of the 1st International Scientific and Practical Conference «Scientific Horizon in the Context of Social Crises», (January 6-8, 2020). – Tokyo : Otsuki Press, 2020. – P. 20-26. |
Abstract: | Изложено результаты исследования содержания казеиновых фракций белков молока коров-дочек быков-производителей украинской бурой молочной породы. Определены и предложены для дальнейшего племенного использования в стаде быки-производители, дочки каторых производят молоко с наиболее оптимальним содержанием технологически важных фракций для сыропроизводства. Викладено результати дослідження вмісту казеїнових фракцій білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Визначено та запропоновано для подальшого племінного використання в стаді бугаїв-плідників, дочки яких продукують молоко з найбільш оптимальним вмістом технологічно важливих фракцій для сировиробництва. |
Description: | The results of a study of the content of casein fractions of milk proteins of dairy cows of bulls-producers of Ukrainian brown dairy breed are presented. The bulls have been identified and proposed for further breeding in the herd, whose daughters produce milk with the most optimal content of technologically important fractions for cheese production. |
URI: | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7984 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.