Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKyselov, Alexander Borisovich-
dc.contributor.authorКисельов, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorКиселев, Александр Борисович-
dc.date.accessioned2020-08-26T10:44:56Z-
dc.date.available2020-08-26T10:44:56Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationKyselov A. B. Fatty-acid composition of meat of castrated and non-castrated goats among Ukrainian population in the process of their breeding for meat [Electronic resource] / A. B. Kyselov // Сборник научных статей по материалам Международной научно-практической конференции посвященной 70-летию РУП «Научно-практический центр национальной академии наук Белоруссии по животноводству», (Жодино, 1-20 декабря 2019 г.). – Жодино, 2019. – С. 73-77.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8089-
dc.descriptionПредставлены результаты исследований жирнокислотного состава липидов длиннейшей мышцы спины (Longissimus dorsi muscle), показатели индекса мягкости и диетические показатели мяса по содержанию жирных кислот у кастрированных и некастрированных козликов при различной интенсивности их роста. Установлено, что при сбалансированном кормлении у некастрированных козликов содержание насыщенных жирных кислот в липидах длиннейшей мышцы спины снижается, мононенасыщенных – повышается, а полиненасыщенных – не изменяется.uk_UA
dc.description.abstractThe results of studies of fatty acid composition of lipids longest dorsi muscle (Longissimus dorsi muscle), the index of softness and dietary indicators of meat according to the content of fatty acids in goat castrated and not castrated by varying of the intensity of their growth. Found that, balanced feeding of not castrated goats saturated with fatty acids in the lipid longissimus dorsi muscle is reduced; monounsaturated is increased and polyunsaturated does not change. Представлено результати досліджень жирнокислотного складу ліпідів найдовшого м'язу спини (Longissimus dorsi muscle), показники індексу м'якості і дієтичні показники м'яса за змістом жирних кислот у кастрованих і некастрованих козликів при різної інтенсивності їх росту. Встановлено, що при збалансованому харчуванні у некастрірованних козликів вміст насичених жирних кислот у ліпідах найдовшого м'язу спини знижується, мононенасичених - підвищується, а поліненасичених - не змінюється.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectlipidsuk_UA
dc.subjectfatty acidsuk_UA
dc.subjectcooking meatuk_UA
dc.subjectліпідиuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectкозяче м'ясоuk_UA
dc.subjectлипидыuk_UA
dc.subjectжирные кислотыuk_UA
dc.subjectкозье мясоuk_UA
dc.titleFatty-acid composition of meat of castrated and non-castrated goats among Ukrainian population in the process of their breeding for meatuk_UA
dc.title.alternativeЖирнокислотний склад м'яса кастрованих і некастрованих козликів місцевої Української популяції при їх розведенні їх на м'ясоuk_UA
dc.title.alternativeЖирнокислотный состав мяса кастрированных и некастрированных козликов местной Украинской популяции при их разведении их на мясоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kyselov O.B.pdf248,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.