Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/810
Title: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Other Titles: Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли
Authors: Рожкова, Л. Г.
Рожкова, Л. Г.
Rozhkova, L. G.
Keywords: тепловий баланс
пароварочні камери
ковбасне виробництво
тепловой баланс
пароварочные камеры
колбасное производство
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с.
Abstract: Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2538.doc485 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.