Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/810| Назва: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
| Інші назви: | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
| Автори: | Рожкова, Л. Г. Рожкова, Л. Г. Rozhkova, L. G. |
| Ключові слова: | тепловий баланс пароварочні камери ковбасне виробництво тепловой баланс пароварочные камеры колбасное производство |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2538.doc | 485 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.