Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/810| Title: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
| Other Titles: | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
| Authors: | Рожкова, Л. Г. Рожкова, Л. Г. Rozhkova, L. G. |
| Keywords: | тепловий баланс пароварочні камери ковбасне виробництво тепловой баланс пароварочные камеры колбасное производство |
| Issue Date: | 2012 |
| Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Citation: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : "Розрахунок витрати теплоти для обробки м'ясних виробів" для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 21 с. |
| Abstract: | Дані методичні вказівки містять теоретичні відомості з розрахунку витрат теплоти для обробки м’ясних виробів та приклад розрахунку. Данные методические указания содержат теоретические сведения из расчета расхода теплоты для обработки мясных изделий и пример расчета. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/810 |
| Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.