Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/811
Назва: Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи
Інші назви: Основы животноводства и ветеринарно-санитарной экспертизы
Автори: Тищенко, В. І.
Божко, Н. В.
Бердіна, І. В.
Тищенко, В. И.
Божко, Н. В.
Бердина, И. В.
Tischenkо, V. I.
Bozhko, N. V.
Bеrdinа, I. V.
Ключові слова: анатомія тварин
гістологія тварин
продукція тваринництва
анатомия животных
гистология животных
продукция животноводства
Дата публікації: 2010
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Основи тваринництва та ветеринарно-санітарної експертизи [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему : "Продуктивність сільськогосподарських тварин" для студентів денної та заочної форми навчання за спеціальністю 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко, І. В. Бердіна. - Суми : СНАУ, 2010. - 20 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках описано основи сільськогосподарських тварин. Висвітлено питання скотарства, конярства, свинарства, птахівництва, вівчарства, кролівництва, ветеринарної медицини. Для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано основы сельскохозяйственных животных. Освещены вопросы скотоводства, коневодства, свиноводства, птицеводства, овцеводства, кролиководства, ветеринарной медицины. Для студентов технологических специальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/811
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2520.doc1,82 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.