Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8143
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛаслов, О. М.-
dc.contributor.authorКрижська, Т. А.-
dc.contributor.authorЛаслов, А. М.-
dc.contributor.authorКрыжская, Т. А.-
dc.contributor.authorLaslov, О.-
dc.contributor.authorKryzhska, T.-
dc.date.accessioned2020-11-03T10:10:33Z-
dc.date.available2020-11-03T10:10:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛаслов О. М. Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / О. М. Ласлов, Т. А. Крижська // Світові тенденції сучасних наукових досліджень : ХХXV Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція, (Вінниця, 28 жовтня 2019 р.). – Вінниця, 2019. – Ч. 5. – С. 27-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8143-
dc.descriptionTo expand the range of baked meat loaves, a recipe based on raw meat has been developed, namely goose meat, pork heart and MPMO. Possibilities and percentage of joint use of the specified raw materials for production of baked meat products are established. Physicochemical and organoleptic qualities of products are investigated.uk_UA
dc.description.abstractДля розширення асортименту запечених м’ясних хлібів розроблено рецептуру на основі м’ясною сировини, а саме – м'яса гусей, серця свинячого та МПМО. Встановлено можливості та відсоток спільного використання вказаної сировини для виробництва запечених м’ясопродуктів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні якості виробів. Для расширения ассортимента запеченных мясных хлебов разработана рецептура на основе мясной сырья, а именно - мяса гусей, сердца свиного и МПМО. Установлено возможности и процент совместного использования указанной сырья для производства запеченных мясопродуктов. Исследованы физико-химические и органолептические качества изделий.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectм’ясний хлібuk_UA
dc.subjectсырьеuk_UA
dc.subjectфизико-химические показателиuk_UA
dc.subjectмясной хлебuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectphysicochemical parametersuk_UA
dc.subjectmeat breaduk_UA
dc.titleМоделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктівuk_UA
dc.title.alternativeМоделирование и анализ рецептуре запеченном мясных продуктовuk_UA
dc.title.alternativeModeling and analysis of recipes of baked meat productsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf308,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.