Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8143
Title: Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів
Other Titles: Моделирование и анализ рецептуре запеченном мясных продуктов
Modeling and analysis of recipes of baked meat products
Authors: Ласлов, О. М.
Крижська, Т. А.
Ласлов, А. М.
Крыжская, Т. А.
Laslov, О.
Kryzhska, T.
Keywords: сировина
фізико-хімічні показники
м’ясний хліб
сырье
физико-химические показатели
мясной хлеб
raw materials
physicochemical parameters
meat bread
Issue Date: 2019
Citation: Ласлов О. М. Моделювання та аналіз рецептур запеченних мʹясних продуктів [Електронний ресурс] / О. М. Ласлов, Т. А. Крижська // Світові тенденції сучасних наукових досліджень : ХХXV Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція, (Вінниця, 28 жовтня 2019 р.). – Вінниця, 2019. – Ч. 5. – С. 27-30.
Abstract: Для розширення асортименту запечених м’ясних хлібів розроблено рецептуру на основі м’ясною сировини, а саме – м'яса гусей, серця свинячого та МПМО. Встановлено можливості та відсоток спільного використання вказаної сировини для виробництва запечених м’ясопродуктів. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні якості виробів. Для расширения ассортимента запеченных мясных хлебов разработана рецептура на основе мясной сырья, а именно - мяса гусей, сердца свиного и МПМО. Установлено возможности и процент совместного использования указанной сырья для производства запеченных мясопродуктов. Исследованы физико-химические и органолептические качества изделий.
Description: To expand the range of baked meat loaves, a recipe based on raw meat has been developed, namely goose meat, pork heart and MPMO. Possibilities and percentage of joint use of the specified raw materials for production of baked meat products are established. Physicochemical and organoleptic qualities of products are investigated.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8143
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf308,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.