Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144
Title: Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів
Other Titles: Моделирование и анализ рецептуре рубленых полуфабрикатов
Modeling and analysis of recipes of cut semi-finished products
Authors: Ковпак, В.В.
Крижська, Т. А.
Ковпак, В.В.
Крыжская, Т. А.
Kovpak, V.
Kryzhska, Т.
Keywords: сировина
фізико-хімічні показники
риба
сырье
физико-химические показатели
рыба
raw materials
physicochemical parameters
fish
Issue Date: 2020
Citation: Ковпак В. В. Моделювання та аналіз рецептур січених напівфабрикатів [Електронний ресурс] / В. В. Ковпак, Т. А. Крижська // Сучасний вектор розвитку науки : ХХXІХ Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція. – (Вінниця, 20 січня 2020 р.). – Вінниця, 2020. – Ч. 8. – С. 32-35.
Abstract: У роботі встановлено можливості використання м’яса риби у виробництві січених напівфабрикатів. Дослідження фізико-хімічних, органолептичних якостей проводили на прикладі технології котлет, а саме можливість використання м’яса товстолобика в якості збільшення білків і ліпідів із високим рівнем поліненасичених жирних кислот, споживання якого забезпечує організм людини незамінними нутрієнтами. В работе установлено возможности использования мяса рыбы в производстве рубленых полуфабрикатов. Исследование физико-химических, органолептических качеств проводили на примере технологии котлет, а именно возможность использования мяса толстолобика в качестве увеличения белков и липидов с высоким уровнем полиненасыщенных жирных кислот, потребление которого обеспечивает организм человека незаменимыми нутриентами.
Description: The possibilities of using fish meat in the production of chopped semi-finished products are established in the work. Studies of physicochemical and organoleptic qualities were carried out on the example of cutlet technology, namely the possibility of using silver carp meat as an increase in proteins and lipids with a high level of polyunsaturated fatty acids, the consumption of which provides the human body with essential nutrients.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8144
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf313,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.