Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8164
Назва: Сравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украины
Інші назви: Порівняльна оцінка шкіряної сировини бичків м'ясних порід в умовах півночі України
Сравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украины
Автори: Попсуй, Вячеслав Васильевич
Корж, Ольга Васильевна
Опара, Виктор Алексеевич
Рубцов, Игорь Александрович
Попсуй, В’ячеслав Васильович
Корж, Ольга Василівна
Опара, Виктор Алексеевич
Рубцов, Игорь Александрович
Popsuy, Vyacheslav Vasilyevich
Korzh, Olga Vasilievna
Opara, Victor Alekseevich
Rubtsov, Igor Alexandrovich
Ключові слова: прирост
живая масса
схема кормления
приріст
жива маса
схема годівлі
gain
live weight
feeding scheme
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Сравнительная оценка кожевенного сырья бычков мясных пород в условиях севера Украины [Электронный ресурс] / В. В. Попсуй, О. В. Корж, В. О. Опара, И. А. Рубцов // Сборник трудов «Зоотехническая наука Беларуси». – Жодино, 2020. – Т. 55, № 2. – С. 281-288.
Короткий огляд (реферат): В статье приведены результаты исследований технологических свойств кожевенного сырья бычков специализированных мясных пород, выращиваемых на севере Украины. Породная принадлежность бычков влияла на качество кожевенного сырья. Шкуры животных, принадлежащих к породам полесская мясная, южная мясная, шароле, абердин-ангус, отнесены к категории тяжелых. По площади, толщине, химическому составу выявлены разбежности. У статті наведено результати досліджень технологічних властивостей шкіряної сировини бичків спеціалізованих м'ясних порід, вирощуваних на півночі України. Породна приналежність бичків впливала на якість шкіряної сировини. Шкури тварин, що належать до порід поліська м'ясна, південна м'ясна, шароле, абердин-ангус, віднесені до категорії тяжких. За площею, товщині, хімічним складом виявлено розбіжність.
Опис: The article presents the results of studies of the technological properties of the leather raw materials of bull-calves of specialized meat breeds grown in the north of Ukraine. The specificity of the gobies affected the quality of the leather raw materials. The skins of animals belonging to the Polissya meat, southern meat, charolais, Aberdeen Angus breeds are classified as heavy. By area, thickness, chemical composition, divergences are revealed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8164
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf412,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.