Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/818
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, В. І.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorТищенко, В. И.-
dc.contributor.authorБожко, Н. В.-
dc.contributor.authorTischenkо, V. I.-
dc.contributor.authorBozhko, N. V.-
dc.date.accessioned2013-01-09T09:27:46Z-
dc.date.available2013-01-09T09:27:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818-
dc.description.abstractВ методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectжириuk_UK
dc.subjectпрянощіuk_UK
dc.subjectсвининаuk_UK
dc.subjectговядинаuk_UK
dc.subjectжирыuk_UK
dc.subjectпряностиuk_UK
dc.titleТехнологія зберігання, консервування та переробки м’ясаuk_UK
dc.title.alternativeТехнология хранения, консервирования и переработки мясаuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2521.doc158,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.