Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/818
Title: Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса
Other Titles: Технология хранения, консервирования и переработки мяса
Authors: Тищенко, В. І.
Божко, Н. В.
Тищенко, В. И.
Божко, Н. В.
Tischenkо, V. I.
Bozhko, N. V.
Keywords: свинина
яловичина
жири
прянощі
свинина
говядина
жиры
пряности
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с.
Abstract: В методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2521.doc158,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.