Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/818
Title: | Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса |
Other Titles: | Технология хранения, консервирования и переработки мяса |
Authors: | Тищенко, В. І. Божко, Н. В. Тищенко, В. И. Божко, Н. В. Tischenkо, V. I. Bozhko, N. V. |
Keywords: | свинина яловичина жири прянощі свинина говядина жиры пряности |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: "Дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини" для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, фахового спрямування “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса” / укл.: В. І. Тищенко, Н. В. Божко. – Суми: СНАУ, 2012. – 22 с. |
Abstract: | В методичних вказівках описано дослідження процесу виробництва солоно-копчених виробів, вимоги до сировини. Видання призначене для студентів технологічних спеціальностей. В методических указаниях описано исследование процесса производства солено-копченых изделий, требования к сырью. Издание предназначено для студентов технологических специальностей. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/818 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.