Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/828
Title: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі |
Other Titles: | Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли |
Authors: | Рожкова, Л. Г. Рожкова, Л. Г. Rozhkova, L. G. |
Keywords: | харчова промисловість обладнання харчових підприємств пищевая промышленность оборудования пищевых предприятий |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с. |
Abstract: | У методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.