Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/828
Title: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі
Other Titles: Тепловое и энергетическое обеспечение предприятий отрасли
Authors: Рожкова, Л. Г.
Рожкова, Л. Г.
Rozhkova, L. G.
Keywords: харчова промисловість
обладнання харчових підприємств
пищевая промышленность
оборудования пищевых предприятий
Issue Date: 2012
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Теплове та енергетичне забезпечення підприємств галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних занять на тему : „Розрахунок теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла” для студентів 5 курсу спеціальностей 7.05170108 – «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» 7.05170104 – «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» денної форми навчання / укл. Л. Г. Рожкова. - Суми : СНАУ, 2012. - 14 с.
Abstract: У методичних вказівках викладені загальні відомості та методи теплового розрахунку теплових балансів холодильних камер для охолодження і зберігання вершкового масла. В методических указаниях изложены общие сведения и методы теплового расчета тепловых балансов холодильных камер для охлаждения и хранения сливочного масла.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/828
Appears in Collections:Навчально-методичні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2540.doc602 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.